Dames Parfum kopen? Alle Dames Geuren 100% echt

Dames parfums

Graag willen wij U kennis laten maken met  ons ruim assortiment aan Dames geuren.

U kunt bij ons terecht voor de oude en  vertroude dames geuren. Natuurlijk kunt u ook voor de nieuwste parfums bij ons terecht. Deze parfums zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor een stuntprijs.


Ons assortiment
Ons assortiment bestaat ondermeer uit de bekende merknamen zoals Armani, Hugo boss, Dolce&Gabanna, Victoria Secret en nog veel meer. We hebben de meest exclusieve geuren. Dus wees er snel bij want op=op


Acties
Op onze  website vindt U wekelijk veel speciale dames aanbiedingen. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag of wild U een leuk cadeautje voor Sinterklaas geven bent U hier op het juiste adres. Wij willen graag onze klanten tevreden houden. Daarom zorgen wij voor variatie, wekelijks worden nieuwe geuren aan de website toegevoegd. Verschillende parfum merken zijn daarom elke week voor een bodemprijs te verkrijgen bij de parfumstunter.

De echtheid van onze parfums
 Al onze parfums zijn 100% origineel.

 

Service en levering

Wij zorgen voor goede service en leveren de beste kwaliteit parfums. Bovendien kunnen wij onze parfums veel goedkoper aanbieden omdat wij geen kosten hebben van een pand in een duur winkelcentrum etc.

 

Het betalen van uw bestellingen.

Betalingen kunnen worden gedaan via: Ideal, Paypal en Bankoverschrijvingen

 

Wekelijke nieuwsbrief

---- ( met eventuele actiees via de mail)

 

Leveringstijd
Wanner u een product voor 17:00 besteld op onze website, is het gegarandeerd de volgende dag in huis.

 

Contact

Voor vragen kunt U altijd terecht bij een van onze medewerkers

Mail;

Fax:

Tel